2013. május 27., hétfő

Életjel...


Kedves Olvasóim!

Sajnos technikai okok miatt (is) átmenetileg szünetel a blogírás....a gépünk olyan szinten le van lassulva, hogy képtelenség dolgozni rajta. :(

Élünk, virulunk, zajlik az élet rendesen. Iskolai, irodai, közösségi és minden egyéb elfoglaltság van bőven. Plusz ott a kert, amely az idén nagyon kibővült egy családi, de nem használt háztáji kerttel. Tulajdonképpen nagyon élvezem és mindenféle csudafinomságokat ültettünk, de persze "ingyen" nem adják a szép termést: volt, van és lesz munka vele bőven.

Sógornőmmel szappanöntésbe is fogtunk...nagggggggyon tuti! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szuper jó kotyvasztani és a végeredmény csodálatos bőrápoló szappanok. Gizi, a kecskemama jóvoltából echte, naturalmente kecsketejes szappankákat varázsolunk a boszorkánykonyhában! :) 

A horgolás is még mindig szerelem, de most még annyira sincs időm,mint télen...

Szó, mi szó...iroda után irány a suli Áronért, aztán nyomás haza és irány a kert...ja és még mindig nem járnak angyalkák kitakarítani, főzni, mosni haza sem....erre szokták mondani, hogy élni sincs időm kategória. 
De sebaj! :) Úgy szép az élet ha zajlik...hát most zajlik. 
Épp ezért és a műszaki akadályok miatt a blog a teendők lista aljára szorult. Higgyétek el fáj a szívem miatta, mert olyan jó kis közösség van itt......sokan vagytok, akik nagyon hiányoztok Nekem!!!

Ráadásul, hogy teljesen betöltsem a nap mind a 24 óráját...elkezdtem kacérkodni az olasz nyelvvel, amit már nagyon régóta szeretnék megtanulni. Minden nap egy pici időt szakítok azért...vagy legalább hallgatom (lsd. lejjebb!)  :)

Néha alszok is.
:)

Ha mégis úgy alakul, hogy vmi olyasmire bukkanok, amit már nem bírok magamban tartani, megosztom majd Veletek...nagyon szép és tartalmas nyarat kívánok mindenkinek!!!

Ölellek Benneteket sok-sok szeretettel!
Fróni




8 megjegyzés:

Monika írta...

Este nagyon gondoltam Rád,hogy mi lehet veled????????
És itt vagy.:)

Györgyi írta...

Fróni! Örülök, hogy ennyire tartalmasan telnek a napjaid. Ha önző lennék azt kívánnám inkább legyél többet itt! Ehelyett azt szeretném, ha megtanulnál olaszul. Bő termést hozna a kertedben az idei nyár és elégedett lennél az élettel úgy ahogy van!
Sok Boldogságot, jó egészséget kívánok és azt , hogy sose feledd el az álmaidat megvalósítani!
Ölellek szeretettel
Boró

Marietta írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Judit Eszter írta...

Egy cipőben járunk, nálunk is így zajlik az élet és alig( néha semmim) jut idő a horgolásra, varrásra stb
Örülök, hogy jelentkeztél!

Pgabor69 írta...

De jó, hogy jelentkeztél!! Mi is nagyon szép nyarat kívánunk Neked/ Nektek! A zene (Santa Lucia) gyönyörű! Láttad a Corelli kapitány mandolinja c. filmet? Ott énekli Nicolas Cage a katonáival. Az egyik kedvenc filmem - ha nem ismered, mindenképp nézd meg, szuper! (Németül is megvan, ha gondolod...) Puszi!!!

Névtelen írta...

Gyönyörűek a palánták, naaagyon köszi!!! :-)

Katalin írta...

jó, jó, de hiányzol

Monika írta...

Hiányzol,de megértem.Itt találsz meg ,ha a nevemre kattintasz.Puszi!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...