2012. június 11., hétfő

Tihanyi Levendulafesztivál! 2012.06.23-24.


Megjelent a 2012-es Tihanyi Levendulafesztivál részletes programja....ha van rá lehetőségetek menjetek el....az őslevendulást sem szabad kihagyni-szóval "játszós" ruhába menjetek! :)


További infó: http://www.tihany.hu/


5 megjegyzés:

Kismaccs írta...

Köszi szépen a meghívást, de mi biztosan kihagyjuk.
Az őslevendulás hihetetlen csalódás volt!

Zsuzsa írta...

Tavaly voltam a vezetett túrán. Minden pompás volt-kivéve a tömeget (kb 500-an voltunk a kiránduláson!!!). Aki tud menjen el, akár saját szervezésben. Tihany nyugati részéről meseszép a kilátás!

Fróni írta...

Kismaccs: ha vmi csúcslevendulást vártál, akkor elhiszem. Viszont Nekem éppen az a bája tetszett, hogy valóban egy "ős"levendulás: vagyis hogy láttam, hogy itt kezdődött. Az más kérdés, hogy miért van ennyire elhanyagolva:nem most kezdődött. Most meg már óriási pénzekbe kerülne a kitakarítás a és a visszatelepítés. Nem olyan egyszerű az, mint sokan gondoljuk(gondoltam Én is először!).
A panoráma viszont csodás volt.

Zsuzsa: igen- mi is sokan voltunk, de még akkor is azt mondom, hogy megéri a tömegben felcaplatni. :)A kilátás és az odavezető út is fantasztikus. Még őzet is láttunk a szőlőültetvények közt...tiszta Toszkán/Provance / mediterránium fílingem volt! :)

MrsYarnart írta...

nem érünk rá, sajnos, de tervezzük, legalább elkerüljük a tömeget :)

Kismaccs írta...

Fróni: Nem csúcslevendulást vártam, ahogy írtad :)), mert az van itthon. Na jó, nem csúcs, de nagyon szépen rendezett levendulás. Az elhanyagoltság döbbentett meg. Teljesen igazad van, hogy most már rengeteg pénzbe kerülne a rendbetétel, de akkor legalább meg lehetne menteni. Ha így marad, záros határidőn belül elnyomja a többi növény azt a pár bokrot. :((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...