2012. augusztus 6., hétfő

Lazuljál el!


Remélem nem okozok csalódást senkinek azzal, hogy ritkábban jelentkezek…egyszerűen csak túl sok a munka, minden hétvégére jut valamilyen program és ráadásul most hétvégén volt a mi drága kisfiunk 9 éves.

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRON!

Volt ám party: foci, vár rom bevétel, kecskefejés, lovaglás, tortázás…nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát, de azért egyetlen következtetést levonhatunk: jövőre night party lesz! Olyan meleg volt, hogy majd megkukultunk. Igazából eddig minden évben nagyon meleg volt, de ez most mindenen túl tett. A gyerekek egyből beleegyeztek, úgyhogy nagyon nem kell törnöm a buksim a jövő évi szülinapon. Esti lovaglás, aztán kecskefejés és az udvarban a kijelölt és biztonságosra épített tűzrakóban tábortűz, szalonna sütés. Szerzünk egy gitárt és mehet az éjszakai buli! J

A mai összeállításnak több apropója is van. Már alig várom, hogy a bár nem ilyen elegáns teraszunkon, de végre megpihenhessek. Mert most sem az időjárás, sem a munka nem engedi. Másrészt már régen jelentkeztem hasonló fotókkal. Harmadrészt, hátha valaki még most szeretné átalakítani a teraszát, télikertjét és némi ötlettel gazdagíthatom.

Negyedrészt: mert jól esik nézegetni őket! J

Még egy hét és szabadság! Yahoooooooooooooooooo!
Remélem lesz időm kézimunkázni, kertészkedni, olvasni, vagy csak úgy punnyadni! J

Kívánok mindannyiótoknak kellemes hetet!

































6 megjegyzés:

Monika írta...

Csodás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!El is mentettem képeket!Mindig jön egy újabb ötlet.Annyira szeretném,ha lenne már teraszkorlátunk, de arra még várni kell.Én is telhetetlen...

kovtama írta...

Boldog szülinapot. Gyönyörűek a képek választani sem tudnék ha az egyik az enyém lehetne. Talán a rózsaszín függőágy...áh nem is tudom.:) Jó pihenést.

Betti írta...

Nagyon szép képeket hoztál! Nehezen tudnám kiválasztani, hogy melyik helyen üldögélnék legszívesebben.
Köszi!

Zsuzsa írta...

Annyira szeretnék egy ilyen nagy teraszt! Igazából csak pénz kérdése, ezért várat még magára! Áronkádat Isten éltesse sokáig, tartsa meg erőben, egészségben és a Benne való hitben!

Timi írta...

Nagyon boldog szülinapot kívánunk a kis ünnepeltnek!!!!:o)))
Csodásak ezek a teraszok!!!

MrsYarnart írta...

kellemes színek! Áronnak boldog szülinapot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...