2012. április 26., csütörtök

Step by step


Habár a beton/cement nem kifejezetten kedvelt a vidéki stílusért rajongók körében, ma mégis olyan felhasználási módját szeretném megmutatni Nektek kedves Olvasóim, ami tökéletesen illeszkedik egy igazán country kertbe is! 

Betonból készült levélmintájú "lépőkövek".

 A képek önmagukért beszélnek, csupán annyit szeretnék hozzáfűzni (leginkább olyan hölgyeknek, akik nem vettek részt építkezésben), hogy alapszabály, hogy a cementtel spórolni tilos! Különben szétesik az egész. Rendes alap, ahogy a kép is mutatja, és rendszeres locsolás az elején - nem áztatás, locsolás. Ha viszont zuhé közeleg, akkor takard le egy fóliával, mert amíg friss kimossa a cementet belőle. 

Ha ezeket a szabályokat betartod, akkor tényleg kemény lesz, mint a kő és hosszú-hosszú éveken keresztül használhatod ezt a jópofa kis ösvényt. 

Na ennyi duma után következzen a lépőkék elkészítésének menete lépésről -lépésre...step by step! 

www.bhg.com

6 megjegyzés:

Csillagos írta...

Köszönöm, nagyon jó ötletet adtál! Szerintem lesz nálunk is:)))

Monika írta...

Ez igen!!!!!hogy te miket találsz!!!!

éva írta...

nagyon tetszik,annyira kreativ:)

Rusticandi írta...

Nagyon jó! Én tényleg utálom a betont, de ez nagyon bájos... szerinted szinezni lehet valamivel (kicsit terméskövesebre), vagy ne legyek telhetetlen???!!
Andi

Fróni írta...

Örülök, hogy tetszik Nektek...Rusticandi:lehet színezni a betont-bármelyik Tüzépen adnak felvilágosítást. De sztem az idő vasfoga végzi a legjobb munkát! :)

Timi írta...

Szuper ötletes dolog!!! Köszi! :o)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...