2013. november 12., kedd

Karácsonyfa csúcsdísz DIY


Igen...Én már teljes karácsonyi lázban égek. Mert ez a legizgalmasabb része a karácsonynak, nem? Valljuk be őszintén! Készülődni, titokban szervezkedni, inspirálódni, eldugni a már elkészített vagy éppen megszerzett kincseket...ahhh...csoda klassz! :)  Na jó...azért a kisfiam arcát látni, amikor szenteste kibontja az ajándékot, nem űberelheti semmi! :)

Mostanában a legtöbbet Évinél inspirálódok. Olyan ötletei vannak, hogy kész vagyok... :) Amit tudok a magam képére és főleg a magam kis kézügyességére formálva meg is próbálok elkészíteni. Hiszen Évi nagylelkűen szinte minden kis titkát, mintáját és ötletét megossza az olvasóival, amit hálásan köszönök ezúton is!

Szóval Nála láttam a csipke alapra készült karácsonyfa díszt....körülkémleltem a kincsek között és találtam olyan kézzel horgolt terítőt, ami vhogy eddig nem találta meg a helyét az otthonunkban.
 Az elv ugyanaz volt: rávarrtam egy bézs színű filcre, amire előtte egy szépségesen csillogó (amúgy a papírboltban, a csomagoló papírok között talált) vékonyka kis muszlint fektettem, majd kivarrtam gyöngyökkel. A hátára filcből kis bújtatót varrtam és kész is. Na jó...ennyire nem ment gyorsan, mert a gyöngyök egyenkénti felvarrása némi időt igényelt, de nagyon élveztem készíteni!

Hasonló elven már készen is vannak a fejemben a kisebb méretű karácsonyfa díszek. :) Amint elkészülnek, azokat is mutatom.

Nektek is jó készülődést, izgalmas napokat kívánok...mert vmire azért ez az esős, randa, novemberi nyálkás idő is jó! ;)6 megjegyzés:

Monika írta...

Csodás lett!Milyen remek ötlet!!!

Katalin írta...

milyen ügyes vagy:)

Nagymamis írta...

Nálam még nincs karácsonyi láz....de nagyon szép és ötletes amit készítettél...gratulálok!

erdoseva55 írta...

Nagyon tetszik! Szép! Lehet, hogy én is megpróbálom :) Én is szeretem Évi blogját, nagyszerű ötletei vannak!

Kriszta írta...

Ügyes vagy, szép lett!

yanmaneee írta...

michael kors
coach outlet
nike shoes
nike air max 95
nike off white
adidas ultra
balenciaga
jordan 11
fitflops sale clearance
nike shox for men

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...