2013. november 23., szombat

Karácsonyi képeslap ötletek - 2013 (nnna jó..nem csak képeslap)

Új technikával fogok ma délután megismerkedni. Egy nagyon kedves barátnőm meghívott, hogy kézimunkázzunk együtt. A fiúk úgyis kézilabda meccsre mennek (HAJRÁ VESZPRÉM!!!!)...a takarítás megvár, szóval tűre fel!

Kicsit utánanéztem, hogy mi is az a fonalgrafika...nos nem tűnik túl bonyolultnak, de azért az interneten találtam dúúúúrván bonyolult mintákat. Hjjja kérem...majd egy kis gyakorlás után! :)

Hoztam egy kis ízelítőt Nektek, hátha megjön a kedvetek hozzá! 

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Fróni


Rájuk ITT bukkantam...szuper képes tutorial van hozzá. Nyelvismeret nélkül is menni fog és igazán nem tűnik bonyolultnak...sztem abszolút kezdőknek való! 

És még pár ötlet abszolút a teljesség igénye nélkül....Két egyszerű karácsonyfa letölthető mintája:
 
És most jöjjön három ráadás:


Ők nem fonalgrafika eljárással készültek...csak egy kis kombinálás az anyaggal...de olyan kis egyszerűen szépek, hogy nem maradhattak ki! :)

A második :


 Aki ismeri a szalaghímzést, annak ez gyerekjáték...annyira szép, nem?

A harmadik:Tortapapír egy kicsit megbolondítva. Hát nem jó ötlet? Ha már végképp kifogytál az időből, pénzből, alapanyagból, kapj elő egy tortapapírt, öltsd körbe egy szép színes fonallal és tádámmmm...kész az egyedi díszed! Nekem nagyon bejött... :)

A képek a netről, a Google-ról lettek leszedve. Csak írd be a képkeresőbe, hogy fadengrafik, vagy paper embroidery/embroiding és óriási mennyiségű ötletet, letölthető mintát fogsz találni! Jó böngészést!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...