2013. december 2., hétfő

Ádventről, karácsonyról különleges recepttel...hiszen óhhh de szép is az ünnep! :)

Tudom, hogy hitem szerint a legnagyobb ünnepünk a Húsvét, de be kell valljam egészen őszintén, hogyha egy kördiagrammot kellene csinálnom, akkor bizony a nagy közös ünnepek közül a legnagyobb részt a Karácsony foglalná el...az ádventi időszakkal együtt. Egyszerűen nem tudok betellni vele...olyan szeretet rohamok jönnek rám, amik máskor nemigen az évben. 
Legszívesebben átölelném az egész világot!!! 

Kívánom mindenkinek, hogy az egész szívét átjárja a szeretet és ha lehet, akkor ezt minél több emberrel ossza is meg....mert ez annyira, de annyira jó!

Igyekszem majd minden nap vmi szépet hozni Nektek: fotót, receptet, verset, idézetet...bármit, ami szép, ami jó, ami kedves.

Ma Borbás Marcsitól hoztam vmit....egy különleges receptet...szép napot mindenkinek! 

kép innen


Végy egy kilogramm jó meleg szeretetet! Szitáld át a türelem szitáján, nehogy pletykamag kerüljön bele! Gyúrd össze egy tojásnyi kedvességgel és takard le tiszta jókedvvel! Ha megkelt, süsd meg a kitartás tüzénél! Szórd meg asszonyi kacagással, és tégy rá pár csepp nyugodt megfontolást! Vágd fel annyi darabra, hogy eggyel mindig több legyen, mint ahányan az asztalnál ültök, hiszen mindig akad valaki, aki még rászorul.

2 megjegyzés:

Monika írta...

Fróni! Ugye elvihetem magamhoz,hogy el ne felejtsem?!Köszönöm!!!!

MrsYarnart írta...

köszönöm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...