2014. február 3., hétfő

Átértékelendő házimunka a fókuszban! :)

forrás             
 Tudom, hogy mostanában ismét ritkán jelentkezek, de higgyétek el, azért nem adtam fel a blogírást teljesen! Rengeteg, rengeteg dolog jár a fejemben és tanulok is közben és dolgozom és blablabla...szóval zajlik az Élet.

Kézműveskedni néha-néha, ici picit van időm, de ha látok vmi szépséget, azt mentem gyorsan azzal a soha el nem múló reménnyel, hogy egyszer időmilliomos leszek és mindet meg fogom tudni valósítani a magam ízlése szerint.

Habár ha van időm inkább horgolok, de annyira megtetszettek a képeken látható vasalódeszkák, hogy legyűrve a vasalás iránti utálatomat, az a merész gondolatom támadt, hogy egy-egy ilyen vasalódeszkán, akár öröm is lehet ez a fajta háthogyismondjamcsak ... tevékenység. :) Azért még emésztgetem...

Kellemes vasalást! 
(bocsi...)
:)


forrás

forrás  

Tutoriallal együtt!!!

Szintén elkészítési segédlettel!

5 megjegyzés:

Tulipánt írta...

Ez a válogatásod is kedves nekem. :)

Katalin írta...

hát nem tudom, nekem túl macerás, (főleg hogy biztos, de tényleg biztos biztos, hogy a bespriccelt fehér inget nem fogja össze??)

amúgy aranyos, mert imádom a patchworkot

Monika írta...

Vidám.Tetszik.Olyan jó,hogy írtál!!!!!
Itt a blogom: www.antikcsipke.blogspot.hu

Fróni írta...

Tulipánt: köszönömköszönöm!
Katalin: ha előtte jól beavatjuk, akkor talán nem. De ha ebben nem bízol, akkor lehet pasztell színeket is választani, vagy akár fehér-krém színűből is lehet egy "tök elegáns" vasalódeszkát kreálni. :)
Mamka: máris megyek Hozzád! :)

Erika írta...

Nagyszerű válogatás, nagyon tetszik! Saaaajnos azonban nekem ez is kevés, hogy meghozza a kedvemet a vasaláshoz:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...