2011. május 31., kedd

Spenótos rakott tészta kecskesajttal

A lakberendezés és kertészkedés után itt az ideje, hogy együnk is valamit!
Saját készítésű kecskesajtból, a kiskertemből való spenótból, egyenesen a fészekből érkezett, friss tojásból kézzel gyúrt tésztából készítettem az alábbi lasagnehoz hasonló rakott tésztát. Egyszerű besamel mártást készítettem hozzá fokhagymával és sok szerecsendióval.

Nagggyon fincsi lett! :)

Sok szeretettel küldöm a receptet!

Fróni sajátkezűleg készített kecskesajtja (natúr és a teraszon nevelt friss bazsalikommal)


Frissen szedett spenót ("nyomokban" mángoldot tartalmaz)


Már csak a nyújtásra vár a pihenő tészta...


Nem sajnáltam belőle a tölteléknek szánt spenótot


Indulás a sütőbe!


Megsütve, lepirulva :)


Jó étvágyat!

1 megjegyzés:

Monika írta...

Hú,de éhes lettem!!!!!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...