2012. június 22., péntek

Levendulás fotópályázat!


Fotópályázatra szeretném felhívni a figyelmeteket. Tudom Rólatok, hogy sokan közületek profi módon fotóztok! Itt a lehetőség: ha szereted a levendulát és a fotózást, akkor nevezz be a Levendula Magazin honlapján meghirdetett pályázatra!

Már most is sok szép fotó van fent és kíváncsian várom az újabbakat...hátha ismerős névre is bukkanok a beküldők között! :)

Holnap pedig Tihanyban Levendula fesztivál. Mi megyünk: Áronkám szülinapi partyra hivatalos, és ameddig ő pancsizik a medencében Felsőörsön, addig mi a férjemmel ejtőzünk egyet Tihanyban. De jó lesz! Az idő talán kegyes lesz hozzánk és sem megázni, sem megkukulni nem fogunk! :)

Kellemes hétvégét!





7 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Aki megy Tihanyba, annak lesz képe bőven :-) Szép hétvégét!

Marietta írta...

Klassz! Szép hétvégét, remek fotózást kívánok!!!! :)

erdoseva55 írta...

Mi is megyünk a családdal! :)
Már alig várom!

Monika írta...

Néhány napja én is rábukkantam a fotópályázatra, és már olyan sok csodálatos fotót küldtek be,hogy meg sem kísérlem,inkább gyönyörködöm.

Timi írta...

Milyen csodás programotok lesz! :o)
Szép időt kívánok hozzá!!!

Katalin írta...

nagyon szépen köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet nem tudtam erről a fotópályázatról

és bár ezt a témát millióan megvariálták már, és nem lehet olyat , amit már más le ne fotózott volna, én azért előkerestem a gépemen lévő összes levendulafotómat, és belenevezek

miért ne

Fróni írta...

A levendula nagyon szép volt...a vásár Nekem már egy kicsit túl bazári (Én nem engednék be plüssmacikat árulókat). De viszont őstermelőtől vettem palántát, amit a terasz mellé ültettem. Bízom benne, hogy pár év múlva csodás levendulaiilatban ücsöröghetek! :)

Mammka: igenis nevezz be,mert fantasztikus fotókat készítesz!!!

Szép napot és köszönöm a kommenteket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...