2013. február 1., péntek

Inspirációnak...


Egyre jobban, egyre mélyebben szeretek bele a horgolásba. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az egyik legjobb idegnyugtató is egyben! :) Ez komoly! Én nem vagyok az a türelmes fajta: azonnal legyen látszatja annak amit csinálok! Mint egy 3 éves... :)) De a horgolás mindig kikapcsol, megnyugtat

Ha vkit érdekel az eredete, akkor ITT utána tud olvasni. 

Nemrég kaptam a 70'-es, 80'-as évekből kézimunka könyveket (micsoda hiány, hogy ma nincs Mo.-on ilyen összefoglaló, sokféle kézimunkát magában foglaló könyvsorozat!). 
Szuper kis rucik vannak benne és persze szebbnél szebb terítők. De ennyi. Szerencsére azonban az internetnek számtalan jó tulajdonsága az, hogy megoszthatjuk rajta tapasztalatinkat, műveinket mintákkal, leírásokkal. 

Inspirálódok és tanulok folyamatosan tehát a netről. Keresem és kutatom főleg a blogokat, amiket magamfajta hús-vér nők írnak, mert az hitelesebb. Keresem, mert elbűvöl a sokszor egyszerű, de mégis látványos színösszeállítás, vagy egy bonyolultabb minta, vagy egy meglepő hely, ahol nem is gondoltam volna, hogy a horgolás milyen jól mutat.

Ehhez kapcsolódóan hoztam ma mindenfélét. Vannak régen elmentett képek és újak is, ezért elnézést, hogy nem tudom már pontosan, hogy melyik honnan származik...

Kellemes hétvégét mindenkinek (annak is, aki nem tud, vagy nem szeret horgolni!)!  :)














5 megjegyzés:

Monika írta...

Hűűűűűű! Az a terítő!!!!!!Meg kell valósítanom!!!!!!Eszméletlenül jó!Így vagyok én is a horgolással: mostanában szíveket horgolok a lányomra gondolva.:)De a nagyiblokk a kedvenc,számtalan lehetőség van benne.Köszi Fróni!!!!!

Zsuzsa írta...

Az a terítő engem is rabul ejtett! A horgolás addiktív, jól vigyázz, mert ha egyszer elkap a gépszíj...:-) Mamamka, miért horgolsz a lányodnak szíveket?

Ági írta...

Érdekes, engem is a terítő fogott meg leginkább. A többi is nagyon jó ötlet, de a terítőt én is megcsinálom egyszer.

Katalin írta...

imádok horgolni (mert haladós, mert csodálom mindig, hogy egy szál pamut mivé lehet

de mekkora ötlet a vászonnal kombinálni már! az a terítő, ahjh

Orsi írta...

Ha egyszer valóban találkozunk erre engem is megtaníthatok....Ezek fantasztikusak! NEKEM A SZÉK ÉS A PÉNZTÁRCA TETSZETT A LEGJOBBAN. De a fekete ruhát is nagyon jól feldobja a horgolt öv!

Szeretettel üdvözöllek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...