2014. február 18., kedd

Ha szomorú vagy....



"S ha Te is egyszer-másszor szomorú leszel, és úgy érzed, mintha nagy súly ülne a Lelkeden, és napról napra jobban belefáradsz, s talán már azt is hiszed, hogy nem bírod tovább: egy este szökj le titokban a tóhoz. (...) Ha szomorúságoddal a tó partján megállsz: olyan kék lesz a víz, mint még sohase volt.
A legcsöndesebb szellő indulását meghallhatod, akkora lesz a csend, s ameddig ér a nádas: minden nádszál csak neked muzsikál akkor. (...)
Hunyd be a szemed, és egyszeribe látni fogod a madarak táncát bent a tocsogóban. És akkor, azon a csöndes estén maga a tó mesél neked tovább, folytatja ott, ahol én abbahagytam. És akkor a csöndes estén, Te elfelejted, egészen biztosan elfelejted, hogy szomorú voltál."

(Wass Albert)

2014. február 3., hétfő

Átértékelendő házimunka a fókuszban! :)

forrás             
 Tudom, hogy mostanában ismét ritkán jelentkezek, de higgyétek el, azért nem adtam fel a blogírást teljesen! Rengeteg, rengeteg dolog jár a fejemben és tanulok is közben és dolgozom és blablabla...szóval zajlik az Élet.

Kézműveskedni néha-néha, ici picit van időm, de ha látok vmi szépséget, azt mentem gyorsan azzal a soha el nem múló reménnyel, hogy egyszer időmilliomos leszek és mindet meg fogom tudni valósítani a magam ízlése szerint.

Habár ha van időm inkább horgolok, de annyira megtetszettek a képeken látható vasalódeszkák, hogy legyűrve a vasalás iránti utálatomat, az a merész gondolatom támadt, hogy egy-egy ilyen vasalódeszkán, akár öröm is lehet ez a fajta háthogyismondjamcsak ... tevékenység. :) Azért még emésztgetem...

Kellemes vasalást! 
(bocsi...)
:)


forrás

forrás  

Tutoriallal együtt!!!

Szintén elkészítési segédlettel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...