2012. június 27., szerda

Inspirálódok


Ugyanis kezdenek teljesen háború utáni arculatot felvenni a bambusz tányéralátétjeink. Fróni tehát színre lép és varr "rendes" alátétet textilből. Moshatót, normálisan tisztíthatót!

Na de milyet?

Egy kicsit nézelődtem és találtam párat, amik ötletet adtak a mintára. Egy csokorra valót összegyűjtöttem Nektek is. Amint látjátok a patchwork felé húz a szívem, bár még nem elképzelhetetlen, hogy találok vmi szép mintás anyagot és egyszínű lesz...

Ti használtok alátétet, vagy minden alkalommal terítőt tesztek az asztalra? Bevallom Nekem még életemben nem volt viaszosvászon az asztalon...vhogy nagyon nem bírom a műanyagot. A textil terítőimet pedig sajnálom kitenni ilyen indulalecsószezon! időszakban....értitek!? :)

Szóval maradnak a nagyon praktikus alátétek, abból is a bambusz vagy a textil. Na...nincs több duma: hétvégi projekt meg is van. Napközben úgysem fogunk tudni kimozdulni a kánikulában (Nekem már most melegem van).






















képek a google képkeresőből

9 megjegyzés:

Betti írta...

Hm-hm, melyiket is válasszam? Talán az ágas-bogas a nyerő nálam.

Levendulalány írta...

Ó, de szépek!!! Nekem talán a második, de bármelyiket azonnal alkalmazásba venném :-)

krealady írta...

Én is éppen most gondokoztam alátéten :) De én a Praktikában találhatót gondoltam megcsinálni majd. Ott ugyan kartonból van és le van öntapadós nylonnal ragasztva, de én valószínűleg varrni fogom. És talán ezen kipróbálom a nylon felvasalását. Már egy ideje tervezem azt is. Aztán ha működik, nem lesz gond a kimosással/lemosással:)

Petra írta...

http://abeautifulmess.typepad.com/.a/6a00d8358081ff69e2016766ae1151970b-popup
engedjétek meg hogy megmutassam az én kedvencemet nagyon egyszerű de nekem éppen annyira tetszik :))

Zsuzsa írta...

egyik szebb, m a másik. A 2. abszolut kedvenc, de a kis piros kockás (mert Itáliát idézi) annyira megfogott, veszek is ilyen anyagot és varrok magamnak valami hasonlót:-)

VRJúlia írta...

Nem tudom, talán a hatalmas blogvilág teszi, hogy eddig nem jártam itt. Mindenképpen örülök, hogy ide jutottam. Visszamenőleg van, mit olvasgatnom, ezentúl meg figyelek:)
És köszönöm a jó kis ötletet, ajándék lesz belőle.
Üdv, Júlia

Fróni írta...

Örülök, hogy tetszenek!
Köszönöm lányok a tippeket, ötleteket, linket...és üdv VRJúliának! Isten hozott Nálam! :)

VRJúlia írta...

Köszönöm:)

Timi írta...

Mindegyik nagyon jó ötlet, de a piros bogyós (körben piros kockás anyaggal) a kedvenc!
Én textil terítőt használok és persze sűrűn mosok....:o)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...