2013. január 16., szerda

Pincushions...avagy tűpárna mustra

Egy csomó apróság vesz bennünket körül, amelyek segítik a napi munkát, hobbit. Jelentéktelen kis semmiségek..lehetnének. De nem azok! Praktikus dolgok, amelyek megkönnyítik a munkát, szórakozást. Ilyen "jelentéktelen apróság" a tűpárna is. Mindannyian, akik varrunk tudjuk, hogy fontos kiegészítőről van szó, amely sztem megérdemel egy bejegyzést.

Tele a net szebbnél szebb tűpárnákkal; ezekből hoztam ma egy csokorra valót. Olyan édesek! Színesek, vidámak, modernek vagy hagyományosabb formájúak.

Bevallom nekem egy végtelenül egyszerű kis párna alakú tűpárnám van: ami a báját és a szépségét adja, hogy Áronom készítette! :) Tervbe van egy új készítése, de addig, amíg Neki örömet okoz, hogy Anya az Ő tűpárnáját használja, addig biztosan nem cserélném el bármelyik itt bemutatott szépséggel.
Viszont gyönyörködni nagyon szeretek a szépségekben, ezért kérem tartsatok velem. Talán ötletet  is merítetek belőle! Találtok itt applikált, horgolt, foltvarrott kis párnácskákat. Kinek mi a zsánere, válogasson!
:)

Szép mosolygós napot Nektek!

 forrás

forrás

forrás
forrás

Ugye szépségesek?

ITT pedig találtok egy képes leírást az alábbi tündéri kis tűpárnák elkészítéséről.
8 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Teljesen egyetértek veled, ha ilyen szépségekkel vesszük magunk körül, a hangulatunk is jobb lesz! Nekem a hímzett tetszik a legjobban, de Áronod munkájával egyik sem ér fel :-)

Betti írta...

fHúúú. gyönyörűségeket hoztál! Némelyikbe a tűmet se merném bökni, olyan szép! :-)

Monika írta...

Nekem most a horgolós tűpárna tetszik a legjobban, de nekem is van olyan kincsem,amit a gyerekeim készítettek és azok a legszebbek .A Szeretet teszi őket a legcsodásabbá.:)

Lanjahajnal írta...

Gyönyörűek, de egyet értek az előttem szólóval, hogy a tűmet se merném beléjük szúrni, mert sajnálnám őket.
De egy lenvásznas hímzettet készítenem kell majd, csak a sünim meg ne sértődjön.

Timi írta...

Nekem is a lenvásznas tetszik a legjobban....:o) Szerintem tűpárnából sosem lehet elég...:o)

MrsYarnart írta...

én legszívesebben mindet elkészíteném :D

körtvélyessy Andrea írta...

a lenvászas a legszebb,nekem.

Orsi írta...

Gyönyörűek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...