2014. május 8., csütörtök

Hangulatban hozom egy kicsit magunkat...

...igen...már megint levendulával. 


A minap a kertben kapirgáltam és láttam, hogy milyen csodásan tele vannak élettel, energiával, kis bimbókkal a levendulabokraim. És persze a fantáziám egyből beindult. 
Ráadásul az idén részt veszek egy levendulás esküvő dekorálásában is, szóval teljes erőbedobással készülök és lelkesen lesem a neten is az ötleteket.

Most nem esküvői levendulás képek jönnek (persze lehet, hogy becsúszik egy-egy), inkább a hangulatuk kedvéért hoztam el Nektek ezeket a csodás fotókat.

Már a puszta látványuktól is kisimul a kedvem és a lelkem! 
És még hol van az illat élmény?

Már nagyon várom a júniust, hogy ismét felvegyék nyári ruhájukat és vidám lilába öltözzenek ezek a csodás növénykék, hogy aztán bevihessük általuk a lakásba, a fürdőbe, a konyhába is a nyár szépségét.























 










7 megjegyzés:

Pgabor69 írta...

Vera levendulás kuglófja - forever<3

erdoseva55 írta...

Szerintem már szinte júniusig sem kell várni! Az én bokraim már lilulnak! El is csodálkoztam, hogy mennyivel előbbre jár már az idő, mindjárt itt a levendulaszüret!
Gyönyörűek a képek! Öröm rájuk nézni!

Fróni írta...

Viki: :)) <3

Éva: igen...nagyon előre járunk, tavaly ilyenkor még nyoma sem volt bimbónak!

Köszönöm, hogy benéztetek Hozzám!

MrsYarnart írta...

az idén minden előrébb van. csoda, hogy tegnap egy üzletben hosszasan nézegettem én is a levendulás dísztárgyakat? teljesen hangulatba jöttem :)

Fróni írta...

Mrs Yarnart: :)) A következő bejegyzésem inkább étvágygerjesztő lesz! Azt is nézd meg... :)

Nagymamis írta...

Gyönyörű képek........már alig várom, hogy nyíljanak. Anyák napjára készítettem álompárnákat....levendula is került bele.....olyan, de olyan finom illat keringet!

Fróni írta...

Nagymamis: két éve egy aaakkora párnát csináltam tele levendulával...Áron egyik osztálytársának ajándékba. Édes kislány a mai napig emlegeti, annyira szereti. A legjobb nyugtató! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...