2012. július 13., péntek

Ez-az


Nem véletlen a címválasztás: mindeféle jópofaságokat hoztam Nektek ma. 
Apró-cseprő vagy éppen kissé nagyobb volumenű holmikat.
Remélem találtok olyat, ami inspirál vagy éppen el is készítitek. A képek magukért beszélnek, sokmindent nem fűznék hozzá.

Mindösszesen annyit, hogy nincs annál jobb, mint amikor a saját készítésű eszközök, dísztárgyak vagy éppen használati tárgyak energiái töltenek fel Bennünket. Mert hiszem, hogy minden a saját kis kezem által készített dolog megőrzi és viszi tovább a belé fektetett (varrt, horgolt, kötött, ragasztott stb.) pozitív energiát! És sokszorosan adja azt vissza a használójának.

Ezért próbálok jómagam is sokmindent magam készíteni és mindenkit arra buzdítani, hogy kézimunkázzon valamit!

Szép napot!













8 megjegyzés:

Edit írta...

CSuda ötletes dolgok. Fentről a negyedik képen gondolkoztam, vajon azok a kis csavaros üvegek, hogy funkcionálnak ott a polc alján? Vajon lehet, hogy a kupat van felragasztva, és magát az üvget úgy vesszük le meg tesszük fel, mint egy villanykörtét? Da amúgy állati praktikus.Vagy lehet fel van csavarozva alulról a kupak. Mert különben valami jó erős ragasztónak kell lennie, el ne engedjen egy idő után. Lehet kis csavarral jobb.....

Fróni írta...

Ha felmész a honlapjukra, akkor ott talász egy rövid kis videót...ha jól láttam, akkor szeggel ütötte fel a csaj a kupakot. Tök jó ötlet ugye? :)

Marietta írta...

De jó és egyszerűen nagyszerűek! :)

Erdokóstoló írta...

Annyira jó itt minden!

Ildifolt írta...

Most találtam rá a blogodra, kicsit szétnéztem, maradok. Megfőzöm a vacsit, és jövök vissza nézelődni, olvasgatni, ötletelni.

MrsYarnart írta...

az első és az utolsó!

Fróni írta...

Köszönöm lányok a hozzászólásokat-örülök, hogy tetszenek!

Üdv Compot! Örülök Neked! :)

Timi írta...

Mennyi szuper ötletet hoztál megint :o)!
Köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...