2013. január 15., kedd

Nosztalgia

Az, hogy egy korszak kinek mit jelent nagyon szubjektív. Sokan fanyalogva húzzák a szájukat, ha vki a 80-as évekre kellemes nosztalgiával gondol vissza. Nem ítélem el őket. Nem szoktam politizálni nyilvánosan a blogon és most sem fogok. Mindössze annyi megjegyzést tennék, hogy Nekem bizony kellemes emlékeim vannak az úttörő táborokról, a házibulikról, az Ikarus buszokról, az osztálykirándulásokról.
Én már az a korosztály vagyok, akik nem vették véresen komolyan az úttörő mozgalmat - igyekeztünk csak a jót élvezni belőle.

Szombaton este Iparos bálban voltunk, ahol felmerült a lehetősége, hogy Május 1-én székesfővárosunkba menjünk a Szocialista autók találkozójára...na gondolhatjátok! Beindult mindenki fantáziája! :))

Ötlet van dögivel, és persze előkerültek az akkori slágerek is. Most nem töltöm fel mindegyiket...mindössze egyet hoztam, ami Nekem nagyon kellemes emlékeket idéz. Akkoriban is és ma is nagyon szeretek táncolni! Én amolyan diszkós lány vagyok - mármint olyan aki szereti ezt a zenét (is)..és ha jó a társaság, akkor bizony nem bírok megülni a fenekemen. Ez a dal pl. egy ilyen: "NaFrónimostnyomjadabugit!" nóta. :)) Életemben kb. 3X voltam diszkóban, de bármilyen más alkalmat szívesen megragadtam a táncra! :)

Bár havazik és köd van és hideg és nyirkos...Nekem még ilyenkor lenne kedvem támcolni, ha egy ilyen dalt hallok!

Szép napot!


Ja!

Ha összejön ez a szociautós buli, akkor képes beszámolót hozok - merthogy nagy buli lesz, az biztos! Legalább Áronkám is kap egy igen cseppnyi ízelítőt a mi gyerekkorunkból... :) de egy Szerencsi csokit biztos! :))

1 megjegyzés:

Taszinger Henriett írta...

Fróni,

Ez naggggyon állat volt!:) Én is sokat tekertem a csípőm ezekre a zenékre anno.
Köszi, hogy bearanyoztad a ma napomat. Is.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...