2012. március 1., csütörtök

Merüljünk el a színekben!


Tudom, hogy sokan nem szeretik nézegetni a hasonló fotókat. Mert szerintük ezek "műlakások", nem élhetőek, csupán a fotós és lakberendező művészi ambícióinak kifejezői.
Én nem így gondolom.
Mégpedig azért, mert még ha "műlakások" is, akkor is biztosan találhatunk bennük olyan ötleteket, amelyek beilleszthetők a mi "élő" lakásunkba, házunkba, kertünkbe.

Ezek a fotók nem azért készülnek, hogy lemásoljuk őket, hanem, hogy inspiráljanak!

 Kreativitásodat előásva a téli punnyadásból merd kicserélni általuk a nappaliban a párnahuzatokat, vagy a függönyöket. Merd átfesetni a hálóban az egyik falat kékre, vagy vörösre.
Vagy merj megvenni egy kék asztalt és lila virágokat tenni rá...miért ne?
Bátorságra buzdítanak - hogy lépd át egy kicsit a saját magad vagy a környezeted által felállított szabályok szabta határokat. Légy merész, mert igazából túl sok veszteni valód nincs.

Hisz ezek csak tárgyak!

Nem a férjed, barátod, gyereked kell átnevelni, lecserélni...Én is érzem sokszor a kettősséget: keresem, kutatom, hogy hogyan tudnám szebbé és vidámabbá tenni a hétköznapjainkat egy-egy szép textillel, tárgyal és közben tudom, hogy ez nem is annyira fontos. Nem szabad ragaszkodnunk a tárgyakhoz. Ezért merem bátrabban megváltoztatni, kicserélni, átfesteni vagy csak máshová rakni a tárgyainkat. De ha örömet vagy csak egy mosolyt csal a férjem arcára, akkor már megérte!

Ha nem tetszik nekik...háááát..akkor vissza az egész; és akkor mi van? Semmi! :)



















4 megjegyzés:

Timi írta...

Nekem nagyon tetszenek ezek a képek és mindig olyan nagy örömmel nézegetem, amit felraksz! :o)
Szerintem egyáltalán nem műlakások! Csak max. nem gyerekes családok lakását mutatja...:o))) Mert hát ahol gyerköcök vannak, ott nem biztos hogy ilyen szép rend uralkodna...legalábbis nem hosszú ideig :o)
De igazad van: sok ötletet lehet meríteni belőlük! Köszi!!!!

Marietta írta...

De klassz! :-)

MrsYarnart írta...

már miért ne lennének élhetőek, attól függ, mekkora lakásban lakunk. persze ha csak másfél szobánk van, nehezebb berendezkedni, nagy térben nagyvonalúbban lehet bánni a bútorokkal is. nekem tetszenek a képek, nagyon inspiráló. itt a tavasz, én is rakosgatni kezdtem a dolgokat ide-oda, új párnákon és más apróságokon jár az eszem...

kepi táska írta...

Dehogynem! Nagyon szeretek hasonló képeket nézegetni! :-) Ötleteket lehet meríteni vagy csak egyszerűen gyönyörködni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...