2013. december 13., péntek

Farmer újrahasznosítás...karácsonyra is!




Sziasztok!

Ma a farmer újrahasznosításra hoztam pár ötletet. Tele a net mindenféle tippekkel, hogy minél olcsóbban ússzuk meg a nagy karácsonyi ajándékozást...nos Én is hozzátenném a magamét ehhez a témához. Mégpedig farmerilag. Mert pláne ott ahol gyerkőc(ök) van(nak), mindig van egy két olyan szakadt farmer, amit már nem szívesen ajándékoznál tovább, de kidobni sincs szíved-legalábbis Én így vagyok vele. 
Áronnak is van egy pár kinőtt, itt foltos-ott szakadt farmerja a szekrényben. És ráadásul ennél olcsóbban aligha tudsz kihozni egy kis ajándékot/meglepit. Igyekeztem úgy összerakni a válogatást, hogy legyen benne különleges is, közös családi használatara való is, és minden korosztályt érintő ötletek is.

Bízom benne, hogy Titeket is inspirál arra, hogy ne dobjátok el a kinőtt, szakadt, foltos farmerokat, hanem amit lehet használjatok fel belőlük!

Kellemes, alkotó hétvégét kívánok (lassan a finisbe érünk...Ádvent 3. vasárnapja közeleg...úgy érzem vmi időgépbe kerültem!!!) 
:)

Üdv,
Fróni




























4 megjegyzés:

Monika írta...

Mind,mind!!!! van,amit én is tartogatok a tarsolyomban.:))
A leg,leg,az most a csillagok és a karkötő.:)

MrsYarnart írta...

de jó ötletek!

Pgabor69 írta...

Dejóóóóók! :-)

Nagymamis írta...

"Szeretet......Szerencsére nem lehet boltokban kapni,nem készítik gyárakban, hiszen ha kifogyna, csak szomorúság lenne helyette a világban. az igazi szeretet az emberekben születik. Kell hozzá vidámság, mosoly, kedvesség, odafigyelés. Karácsony éjszakáján ezek legyenek a legkedvesebb vendégek mindenki asztalánál, hogy igazán boldog legyen az ünnep."
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...