2011. november 23., szerda

Karácsonyi arculat + 1extra! :)

Igen...igen, karácsonyi arculatra váltottam. Hétvégén, vasárnap meggyújtjuk az első gyertyát az ádventi koszorún-vagyis belépünk a karácsonyi ünnepek időszakába.


 
Várakozással teli, izgalmas időszak ez, amit nagyon szeretek!
Ha nem lett volna elég, hát csináltam magamnak még több programot: szombaton közös ádventi koszorú készítést szervezek a kultúrházban egy kis teázással, beszélgetéssel egybekötve.
Vasárnap délután Áronkám szerepel a megyeszékhelyen az ádventi vásár megnyitó ünnepségén, utána futás haza, mert a mi kis templomunkban is lesz ádventi áhitat, amit szintén nem szeretnék kihagyni.
A munkahelyen tornyosulnak a meglévők mellé az újabb és még nem rutinosan végezhető feladatok...szóval úgy döntöttem, hogy ma este kicsit több időt szánva a blogra, karácsonyi hangulatot varázsolok, mert az időjárásnak megfelelően "tottttál el vagyok havazva"!
Remélem tetszeni fog Nektek ez a színvilág! 
Nálam az idén a natúr, a természetes anyagokat felvonultató dekoráció a nyerő, bár nem színtelenül. A karácsony Nekem piros, zöld és arany...fahéj és szegfűszeg illatú álom.
Voltak mindenféle korszakaim a teljesen tradicionális lila-rózsaszíntől, a csupa fehéren keresztül a tiszta ezüstig. Most piros-piros-piros...

Kívánom, hogy mindannyiótoknak békességben, de izgalmasan teljen el az ádventi időszak, hogy aztán Szenteste kiteljesedhessen az öröm és a szeretet a szívetekben!

És akkor jöjjön az 1extra! Megtaláltam a tökéletes ajándékot! :)
Szerintem minden nagyi és dédi elájul egy ilyen karácsonyfa dísztől! Elő a gipszet és a gyermek mancsát!

7 megjegyzés:

otthonzalában írta...

Kedves Fróni! Nagyon szép lett az új fejléced! Már én is készítem az enyémet, de én még várok hétvégééig, ha kibírom. :) Nekem is piros és szalma a karácsony. Vágyom egy kis csillogásra, de tudom, maradok a természetesnél. A tenyeres ajándékot mindenképpen meg akarom csinálni. Tavaly is próbáltam már, de nem sikerült. Mert folyton elhúzta a kis kezét, meg belenyúlt a másikkal... :( Talán idén. Szép estét! Lili

Katalin írta...

:)*

krealady írta...

Én is nagy karácsonyi lázban égek - bár jobb lenne saját otthonban, így csak a szűk kis környezetemet csinosítom, és a sok készülődés hangol igazán rá - viszont: ez a kis tenyeres dísz! Lehet, hogy még az öt éves lányomat is ráveszem, mert még mindig imádom az apró kezeit, és azért 20 év múlva visszanézni majd! :) Köszi az ötletet!

Csillagos írta...

Fróni, ezek fenn a te képeid? Mert nagyon szépek:)
Áldott készülődést!

Timi írta...

Nagyon tetszik a karácsonyi arculatod!!! :o)
Nektek is nagyon szép hétvégét kívánok!

Zsuzsa írta...

nagyon tetszik ez az új háttér és fejléc! Már én is elkezdtem pezsegni, én már feltettem a karácsonyi terítőt :-D

Fróni írta...

Köszönöm lányok! Nagyon örülök, hogy tetszik! Jó, hogy már Ti is karácsonyi lázban égtek...hajrá mindenkienk!:))

Kedves Csillagos! Sajnos Én nem tudok ilyen jó képeket csinálni-a fényképezőm egy tragédia mostanában. :( A netről szedtem le őket, hosszas válogatás volt rengeteg képből,amiket már régóta mentegettem magamnak egy mappába. Sok-sok képből erre a 3-ra esett a választásom. Még nagyon sok szépség van, amiket majd külön-külön megmuatok egy-egy bejegyzésben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...