2012. március 5., hétfő

Színek, minták kavalkádja


Egy bejegyzést már szenteltem a nyári terveimnek : a terasz színesebbé tételéről.  Párnákkal, terítókkel, szalvétákkal, takarókkal szeretném tele rakni...

Most újabb képeket (és egy pár régi kedvencet is) hoztam, csodás szín és mintakavalkáddal. A tavaszi, nyári megújuláshoz, mármint ami a lakás dekorációs részét illeti, biztosan sikerül tippeket, ötleteket találnotok.
A helyzet egyébként az, hogy jártam a rőfösnél, de itt Mo.-n ilyen csodás anyagok nincsenek. Legalábbis nem Veszprémben. Vagy Én jártam rossz helyen? Van tippetek, hogy hol nézzek még körül? 
Vagyonokat nem tudok rá költeni-megelégednék egy szerényebb 3-4 féle színes, mintás anyagból készült "kollekcióval" is. :)

Addig is legeltessük a szemeinket! :)

Szép napot!





















5 megjegyzés:

Timi írta...

Mennyi gyönyörű textilia!!!
Egyik szebb, mint a másik! Köszi a sok ötletet!
Tudod én a használtruhásnál szoktam venni anyagnak valót, mert ott aztán vannak különleges anyagok :o)!
Milyen anyagot szerettél volna? Virágosat, mintásat, egyszínűt?

Nagymamis írta...

Fróni nagyon szép képeket hoztál! Köszönöm a tippeket.......igaz az anyagokkal kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy nálunk csak nagy ritkán lehet szépet és olcsót kifogni.
A kérdésedre nem válaszoltam.....szeretném pótolni.....én vatelinnel tömöm a gyümölcsöket, állatkákat......az egyik barátnőmtől kaptam hulladék vatelint és gyapjút.....kiválóan megfelel erre a célra. Kellemes, szép, napsütéses hetet kívánok Nektek!

Judit Eszter írta...

Szép anyagok, hangulatok ,és persze használható ötletek is!

MrsYarnart írta...

nagyon tetszenek a párnák. a faházas kép pedig abszolút kedvenc!

éva írta...

ez nagyon vidám:) tetszik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...