2012. szeptember 27., csütörtök

Melegítő őszi színkavalkádHabár tudományos bizonyítékaim nincsenek, mégis úgy gondolom, hogy a Jó Isten nem véletlenül "színezte ki" ilyen csodálatosan az őszt. Az amúgy borongós, esős, nyálkás idő elég lehangoló lenne a nyár fényes, világos, harsányan ragyogó színei után. Ezért a természet csodásan meleg színeket kapott, hogy a lelkünket megmelengesse!

Ezeket a meleg színeket becsempészhetjük az otthonainkba is: a takarón, az asztalon, a falon, a ruháinkon.

Néhány számomra tetszetős őszi hangulatú képet hoztam ma...az elején mindjárt egy "szerelemmel". Ez a takaró csodás! Akár maradék kinőtt, kinyúlott, vagy éppen a "gondos" mosásban baby méretűvé zsugorodott pulcsikat is fel lehet használni hozzá. Aki meg ügyes és bátor és türelmes, az meg is kötheti! :)

Nagyon szép napot kívánok minden kedves idelátogatónak!Hogy se a lámpatest, se a lábikó ne fázzon. Ja és felhívnám a figyelmet az alábbi képen szereplő szőnyegre is!
Ugye, hogy máris vidámabb a komód teteje, ha nem a szimpla üvegvázák ácsorognak ott?


Még a diótörő alatti kis alátét is kézzel készült filcből - nem egy bonyolult dolog, de nagyon jópofa!


Pár színes gyöngy, két filckarika és kész a csodás poháralátét! Ennél egyszerűbbet nem igen tudok elképzelni! Szuper nem?


Levél végű gombostű? Na? Cuki nem? De azért a tűpárna se kutya! :)


Patchwork és quilt rajongók figyelem: itt most a színeken van a hangsúly és nem a formákon. Bár ez a kis leveleit hullajtó fácska igazán feldobja a takarót.3 megjegyzés:

lillacska írta...

az első pulcsi-pléd nagyon tetszik:)
tényleg jó hasznosítós ötlet!
vajon alá is kell bélelni, vagy nem nyúlik ki "begubódzáskor"?

Timi írta...

Nekem is az első pulcsi takaró a No1! :o))) De a mamusz is tetszik!
Milyen jó ötleteket hoztál megint! Kösziiiii!!!!

Palkó írta...

Jaj, nagyon szeretem az ősz színeit! Szerintem is Isten különleges ajándéka az a színpompa, amivel búcsúzik az aludni készülő természet...
Köszi a szépséges válogatást!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...