2014. szeptember 18., csütörtök

Fókuszban a decoupage


Bizonyára többen is elkezdtetek már legalább gondolati szinten foglalkozni a karácsonnyal. Nekem bizony egyre gyakrabban eszembe jut! Szövögetem a terveket a fejemben, hogy kinek milyen kedvességet készítsek az idén. Miután szeretek kézzel készíteni mindenfélét, horgolni, varrni, transzferálni (az új szerelem), nyitott szemmel járok. Így került megint a fókuszba a szalvéta technika

Hihetetlen szépségekkel van tele a virtuális világ! A bejegyzés képei a Pinterest-ről vannak. Bárki, aki beírja a decoupage szót a keresőbe mérhetetlen mennyiségű fotót fog találni. Egyik szebb, mint a másik. 
Azt hiszem senki nem panaszkodhat, hogy nincs elég inspiráció!

Nos, szemezgettem párat a teljesség igénye nélkül. Nézegessétek és merítsétek az ötleteket. Had kavarogjanak a fejekben...előbb-utóbb kipattanik az a bizonyos szikra és lehet futni az ecsetért, szalvétáért.

Szép napot!


























2 megjegyzés:

Clipping Path írta...

I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks for sharing.

Unknown írta...

Did you hear there is a 12 word sentence you can tell your crush... that will induce deep feelings of love and instinctual attractiveness to you deep inside his heart?

That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, cherish and look after you with all his heart...

12 Words Will Fuel A Man's Desire Instinct

This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to work harder than before to build your relationship stronger.

As a matter of fact, triggering this influential instinct is absolutely binding to getting the best ever relationship with your man that as soon as you send your man a "Secret Signal"...

...You will immediately notice him expose his mind and soul to you in a way he haven't experienced before and he'll identify you as the only woman in the universe who has ever truly attracted him.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...