A lakberendezés és kertészkedés után itt az ideje, hogy együnk is valamit!
Saját készítésű kecskesajtból, a kiskertemből való spenótból, egyenesen a fészekből érkezett, friss tojásból kézzel gyúrt tésztából készítettem az alábbi lasagnehoz hasonló rakott tésztát. Egyszerű besamel mártást készítettem hozzá fokhagymával és sok szerecsendióval.
Nagggyon fincsi lett! :)
Sok szeretettel küldöm a receptet!
Fróni sajátkezűleg készített kecskesajtja (natúr és a teraszon nevelt friss bazsalikommal)
Frissen szedett spenót ("nyomokban" mángoldot tartalmaz)
Már csak a nyújtásra vár a pihenő tészta...
Nem sajnáltam belőle a tölteléknek szánt spenótot
Indulás a sütőbe!
Megsütve, lepirulva :)
Jó étvágyat!
1 megjegyzés:
Hú,de éhes lettem!!!!!!:)
Megjegyzés küldése