2013. március 15., péntek

Egy mozgalmas éjszaka után

Tudom, hogy Március 15-e van...nemzeti ünnepünk, most mégis egy mozgalmas és igen izgalmas éjszaka élményei dolgoznak bennünk. Éjjel fél egykor férjem nyugtalanul ébredt és felöltözve hátrament az állatokhoz. Az utolsó pillanatban. Sajnos egy kiskecskét már nem tudtunk megmenteni, pedig fél órát hajszárítóztam...egy nyuszi család viszont megmenekült.

A biztonságosnak látszó búvóhely nem bizonyult elegendőnek az éjjel. Férjem mentette az éjszaka közepén a kecskéket, kiskecskéket, nyuszikat. Mi pedig Áronkámmal itt bent melengettük, ápolgattuk őket. Hajszárítóval, meleg rongyokkal próbáltuk a szó szerint csonttá fagyott állatokat megmenteni.

Nehéz és kemény megpróbáltatás ez az idő embernek, állatnak egyaránt - minden tiszteletem azoké, akik emberfeletti erővel mentik embertársaikat az utakon. Felháborítónak tartom, hogy politikai ügyet próbálnak csiholni ebből a helyeztből. Vizsgáló bizottság a parlamentben? Ugye ez vmi vicc?

Nehéz órák voltak, bízzunk a Jó Isten segítségében, hogy most már kifelé megyünk belőle. Én személy szerint imádkozom azokért is, akik ma is egész éjjel az utakon, kórházakban segítenek majd a bajba jutottakon.

Nyugodalmas szép hétvégét kívánok mindenkinek!



Áronkám fotója a megmentett nyuszikákról...

6 megjegyzés:

Monika írta...

Ó,drága kis jószágok!!!!
Gondoltam Rátok is sűrűn,hogy jól vagytok-e?Hiszen felétek is irgalmatlan idő volt,van.

kovtama írta...

Édesek, remélem minden rendben már velük. Teljesen egyetértek veled, felháborító amit ebből a havazásból is kihoztak. Minden elismerésem az összes segítőnek, akik még mindig ott van.

MrsYarnart írta...

szegénykéim! remélem, nem lesz hasonlóban részünk!

Györgyi írta...

Örülök, hogy most már jobban vagytok. Sajnálom a kicsi kecskéteket.
Puszillak

Kriszta írta...

Hogy vannak a szegény átfázottak?

Fróni írta...

Köszönjük jól vannak-sajnos a kiskecske elpusztult és 2 kisnyuszi is...de a többiek átvészelték. Van még 3 kiskecske, és sok-sok kisnyuszi a fészkekben. Kemény éjszaka volt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...