2012. szeptember 11., kedd

Hívogató koszorúk...



...őszi hangulatban. Mert akármilyen szép az idő, front ide vagy oda, az ősz akkor is eljön.
Lehet vitatkozni arról, hogy globális felmelegedés van-e, vagy egyszerűen a természet és a Jó Isten a maga kedvére az idén úgy döntött, kicsit tovább ajándékoz meg Bennünket a (kedélyjavító) napsütéssel.
Én örülök neki.
Egészen prózai oka is van ennek: annál később kell elkezdeni fűteni! Ugye ez sem utolsó szempont? És persze a lelkünknek is jó, ha világosban, mosolygós napsugarak között tengetjük a dolgos hétköznapjainkat!

Ma a késő nyári - kora őszi napsütést idéző szépséges koszorúkat, ajtódíszeket hoztam Nektek. Megtalálhattok a mai összeállításban hagyományos formákat, rendhagyó eszközöket, anyagokat is. Változatos, mint amilyen az ősz is. Színes, kicsit szeleburdi itt-ott (mint amilyen Én is vagyok időnként).
J
Most kell elkészíteni őket, hogyha majd kezünkben három szatyorral, legalább egy gyerekkel, egy esernyővel és kulccsal bőrig ázva, fáradtan érünk haza, akkor egy igazán vidám, színes, barátságos, szívet melengető koszorú csaljon mégis mosolyt az arcunkra!










És most jöjjön két kakukktojás: az egyik egy falikép, ami szerintem csodás a rengeteg színnel és egy asztali koszorú, ami pont az  egyszerűségével, természetességével ejtett rabul.

Csodás szép napot kívánok Nektek!





7 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Annyira szépeket hoztál! 1, 3-4-5 mind az álmom. Sajnos kukoricacsuhém nincs, botok sem annyira és már többször próbálkoztam, de nekem a leveleket nem sikerült így fixálnom...

Timi írta...

Az őszben a színes falevelek a legszebbek! Így arra koszorúra szavazok :o)))!

VRJúlia írta...

Tökéletes. Köszi a jó ötleteket:)

Erika írta...

Nekem pedig a gereblyés tetszik!
Bár nem tudom, hogy hites uram mit szólna hozzá...
Amióta szigeteltük a házat, műanyag ajtónk van. Arra hogyan tesztek kopogtatót?

Leki-Rita írta...

Nekem a 2. tetszik legjobban. Szokatlan, de elvarázsolt.
Köszi a képeket, ötleteket!

aranyperzsa írta...

Egyik szebb, mint a másik! Nagyon jó ötleteket adtál, köszönöm!

Kati írta...

Én nemrég találtam a blogodra, de teljesen elvarázsoltál:) Minden csodaszép nálad:) Ezek a koszorúk is, talán a tököcskés tetszik a legjobban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...