2013. december 11., szerda

Van aki vigyáz Rád!

Viki osztotta meg az alábbi történetet...elhoztam Nektek is....mert olyan szép és igaz!

Köszönöm Viki!!!



"Egyszer egy ember álmodott, hogy a homokban jár, Isten mellett. Előre lépve azt látta, hogy háta mögött dupla nyomokat hagy. Az egyik az Istené volt, a másik pedig a sajátja. Az ember megértette, hogy minden lábnyom egy napot jelent az életében. Akkor megállt, és visszanézett a lábnyomokra. Azt vette észre, hogy voltak egyes szakaszok, ahol csak egy lábnyomot látott kettő helyett. Visszatekintett egész életére. Nagy meglepetés érte: életének abban a szakaszában, ahol csak egy lábnyomot látott, szomorú napjai voltak. Azok a napok tele voltak aggodalommal, türelmetlenséggel, magánnyal, rosszindulattal és fájdalommal.
Akkor az ember szemrehányóan fordult Isten felé: "Te azt ígérted, hogy mindennap velünk maradsz! Miért nem tartottad meg ígéretedet? Miért hagytál egyedül az élet rossz perceiben, azokon a napokon, amikor szükségem lett volna rád?"
Isten mosolyogva ezt mondta: "Kedves fiam, egy pillanatig sem hagytalak el. Mindig szerettelek, és szeretni foglak. Azok a lábnyomok, amiket életed nehéz napjain látsz, az enyéim... Akkor ölben vittelek téged."

2 megjegyzés:

Marietta írta...

Köszönöm! Áldott Ünnepeket kívánok szeretteiddel együtt!

Pgabor69 írta...

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...