2011. szeptember 6., kedd

Emlékek az első évből...

Az Én drága kisfiam bizony már második osztályos nagyfiú, de az alábbi képeket látva kedvet kaptam valami hasonló készítésébe...csak elő kell kotornom a kiskori fényképeit. 

A Jó Istennek hála, kedves kolléganőim közül jelenleg hárman is babát hordanak a szívük alatt, nekik is ajánlom sok szeretettel az alábbi, nem csak dekorációs ötleteket!

Testvérem kisfia, Kolos,  most lesz szeptember közepén 1 éves ... jó lenne hasonló kis ajándékkal meglepni. Na majd nekiugrok a gépnek otthon és megnézem, hogy milyen fotók vannak...biztosan találok használhatót! :)





Puszilgatni való kis tappancsok



Az első kis cipő és az első kézlenyomat az első sztárfotó mellett...


Milyen jó lehet majd felnőttként visszanézni ezeket az édes kis pofikákat...

Ugye milyen tündériek?

4 megjegyzés:

Katalin írta...

nagyon hálás vagyok a sok ötletért, köszi

jozseva írta...

egy pillanatra - a képeidet nézegetve - engem is elkapott az emlékezés hangulata,ilyenkor iskolakezdés idején mindig felsóhajtok,hogy mennyire rohan az idő.Bár nálunk már csak kettő iskolás,ketten már dolgoznak,sőt az egyetemista másodszülött lányom dolgozik és tanul is.Olyan gyorsan felnőnek,és kirepülnek !de az ötleteidet megőrzöm,jó lesz ,ha unoka érkezik a családba.Köszi.

Monika írta...

Felnőtt lányom néhány éve elkérte az ő és testvérei kiskori képeiket, meg az enyémből is és kirakta a falra.:)Olyan szívmelengető ez nekem!

Fróni írta...

Örülök, hogy jó ötleteket adtam! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...