2011. november 3., csütörtök

Már megint szalvéták

Húúú..ezek a kedvenceim...ugye milyen kedvesek, bájosak, nőcisek?

Újabb szalvéta ötletek jönnek! Igen...lehet, hogy mániákus vagyok...nem tagadom! :)) 
De ha egyszer olyan szépek és ötletesek? Saját célra díszítésre, ünnepi alkalmakra...és persze miért ne adhatnánk ilyesmit karácsonyi ajándékba is?

Szóljatok, ha unjátok a szalvéta gyűjteményeket!!!


A sóval és borssal feltöltött kagyló megvan? Ugye milyen szuper ötlet? És nem drága...ha az embernek hever otthon pár kagyló. Azért előtte célszerű egy csöppet kifőzni... :)


Elegáns, nyári, romantikus...szép.


Ismét egy beach hangulatú összeállítás...mert kagyló nélkül is lehet tengerpartot varázsolni.


Karácsonyi deko...mézeskalács figurával. Gyerekenek telitalálat...


Őszi hangulatban


Hoppá! :) Papírtálca és fa evőeszköz? Tökéletes gyerekzsúrra a műanyag vackok helyettesítésére! Ráadásul rá tudjuk írni a gyermek nevének kezdőbetűit...de hol lehet ilyesmit nálunk kapni?


Azt hiszem ez az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb karácsonyi dekoráció is egyben az ünnepi asztalra. De ajándéknak is elkészíthetjük, főleg ha saját kezűleg horgoljuk a szalvéta szélét és hímezzük rá a kis fehér pettyeket. Én biztosan örülnék neki! És Én önző módon mindig magamból indulok ki! :)


Tengerparti hangulat harmadszor is...most türkizben. Egyszerű és szolíd.


Kekszforma szalvétagyűrűnek, egy helyes kis szalaggal névvel ellátva.


Grillmániásoknak ajándékba, vagy egyedülálló férfinak aki szeret főzni?

Remélem inspiráló volt!

Szép napot! ♥

8 megjegyzés:

Thea írta...

Nekem valamennyi tetszik.
A szalvétákból, a sz.gyűrűkből sosem elég, így azt mondom, jöhet mééég!

Erika írta...

Óóó..a narancsos a kedvencem ♥♥
Ti használtok textil szalvétát?
Mert bevallom töredelmesen, nekem egy sincs...

Zsuzsa írta...

Annyira más még a papírtálcás teríték is textilszalvétával! Nem használok textil szalvétát, pedig van szép fehér damaszt szalvétám, a nagynéném kis virágokat hímzett rá-sajnálom összekoszolni :-( Nem szeretem a tengerpartot, vagy mégis, mert az tetszik a legjobban...A rénszarvasos pedig akkora ötlet :-)

Fróni írta...

Nekem van, de eddig Én is csak ünnepeken vettem elő. Ma voltam anyagos turkiban, de sajnos nem kaptam lenvásznat. Szeretnék olyanokat varrni, amiket nem sajnálok legalább vasárnaponként kitenni. Magamat is inspirálom ám ezekkel a bejegyzésekkel! :)Töröm a buksim folyamatosan...

Névtelen írta...

Nagyon szépek a képeid. Jók a beállítások és szuper a téma. Olyan hangulatot teremtesz, hogy kedvem támadt egy angol vidéki ház kertjéből lesétálni a tengerpartra.

Köszönöm máskor is jövök feltöltődni.:)

Thea írta...

Nálunk minden nap szövetszalvéta kerül az asztalra. Nem ronygyrázásból, hanem mert ez szerintem költségkímélőbb megoldás...
Arról nem is beszélve, hogy mennyire nem szeretem a kis kezekre ragadt szalvéta-fecniket...
Ill. a használható minőségű papírszalvéták árát.

Barbara írta...

Szió!

Tetszik nekem is az oldalad.
Írod egyik bejegyzésednél, hogy szóljunk, ha van megunt szalvétagyűjteményünk. Nekem maga a gyűjteményem egy élő, s bővülő gyűjtemény, de rengeteg csereszalvétám van, ha gondolod szívesen cserélek veled, ha neked is van felesleges szalvétád, s elküldhetjük őket egymásnak. Az én csereszalvétáim a http://venci76.xfree.hu oldalon találhatóak meg, s az e-mail címem: venci76@tvn.hu Természetesen ez csak egy felajánlás, ha ezzel a móddal nem szeretnél élni, akkor nem gond. :-)

Fróni írta...

Kedves Barbara!
Nagyon szépek a szalvétáid..Én nem pont cserére gondoltam, de ha vkinek ilyen irányú igényei vannak biztosan szívesen cserél és megtalál! Nagyon szép szalvétáid vannak..megnéztem őket! :)
Ölellek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...