2011. november 30., szerda

Ne hagyj felbontatlan ajándékot a fa alatt!



"...Jézus Krisztus Isten karácsonyi ajándéka a számodra. Mégis sokunk számára úgy telnek évről évre a Karácsonyok, hogy sohasem nyitjuk ki a legjobb ajándékot - az Istentől jövő megváltást. Mi értelme egyáltalán ünnepelned, hogy ha a legnagyobb ajándékot úgysem fogod kibontani? Nincs értelme felbontatlanul otthagynod a megbocsátott múlt, a valódi életcél és a mennyei otthon ajándékát.

Jézus Krisztus ezt mondja neked: "A szívedben uralkodó zűrzavar és félelem helyett békességet adhatok neked. Megbocsátást adok a bűntudat, a harag, a szégyen és az irigység helyett. Az aggodalmat és az idegeskedést bizalomra és hitre cserélem. Reményt nyújtok a depresszió és az elkeseredettség helyett. Az ürességet megtöltöm értelemmel és céllal. Világosságot adok a zűrzavar helyett. 
De nem fogom betörni a szíved ajtaját, neked kell behívnod engem az életedbe."

Isten így szól hozzád: "Nem számít, hogy ki vagy, és honnan jöttél, ha akarsz engem, és kész vagy úgy cselekedni, ahogy mondom neked, az ajtó nyitva áll előtted."

Nem számít, hogy milyen vallásos háttérből származol - akár katolikus, protestáns, zsidó, muzulmán, mormon, buddhista, baptista, hindu vagy ateista vagy, ez nem a vallásosságról szól. Isten nem azért küldte Jézust a világra, hogy vallásossá tegyen, hanem hogy általa személyes kapcsolatod legyen Istennel. Ez a kapcsolat a legfontosabb az életedben...."

A teljes cikket itt olvashatod el!

5 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Igen, a legnagyobb ajándék az, ha a jászolban nem egy tehetetlen kisgyermeket látunk,hanem a legnagyobb Ajándékot, a Megváltót!

Turák Kinga írta...

ez nagyon jó! Viszem, osztom!!!!

erdoseva55 írta...

Nagyon szép és mély gondolatok!
Így kellene ,így kell lennie!:)

Névtelen írta...

Fróni!
Soraid a legjobbkor találtak meg!
Köszönöm!

Névtelen írta...

pg 1
air jordan
jordan
kyrie shoes
off white hoodie
off white clothingoutlet
supreme clothing
supreme
bape official
Golden Goose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...