2011. október 22., szombat

Angyalkáink már készül(őd)nek...


Áronkámmal belevágtunk a nagy karácsonyi készülődésbe!
Immár nem csak a számat járatom, hanem valóban a tettek mezejére léptünk és gőzerővel elkezdtünk gipszangyalkákat önteni. Arany színű pasztával kenegetjük őket ill. ahogy látjátok, van barna-arany verzió is.
Az egész családot szeretnénk ellátni angyalkával. Már megnéztük és tegnap ki is próbáltuk, hogyan tudunk nekik ajándékdobozkát hajtogatni szép papírból...még egy szép idézet mellé és kész is lesz a csodaszép, sajátkezűleg készített ajándék, aminek azért lesz mondanivalója is.
Tudom, hogy ez nem nagy valami és bárki meg tudja csinálni, de azért bízunk benne Áronkámmal együtt, hogy mindenki örülni fog neki!





Tipp: selyemszalagot vettem (30Ft métere, szóval nem nagy beruházás) többféle színben, ami még feldobja. A fogantyú pedig réz gemkapocs. Hogy Én mit kínlódtam a drótokkal, amikor itt van a szuper erős és színben is passzoló gemkapocs! :)

4 megjegyzés:

Katalin írta...

nagyon helyes, :))

én is jóelőre belekezdek mindenbe...aztán néhány hónappal az ünnepek után meg is találom az elrejtett meglepiket:(



(ha nem karácsonyra de bekenhetők ezek az angyalkák kőhatású festékkel is, olyan szürkés, fehér, a mélyedésekben fekete árnyalatokkal,

erdoseva55 írta...

Nagyon szorgalmasak vagytok, olyan kedvesek ezek az angyalkák! Az arany színtől pedig igazi karácsonyi hangulatuk van:)

Névtelen írta...

Öntőformát hol sikerült venned? Kati

Fróni írta...

Öntőformát kölcsön kaptam barátnőmtől...azt hiszem egy veszprémi kézműves boltban vette, de nem az idén, az biztos. Kézműves vagy művész ellátó/kellék boltokban érdeklődj vagy ilyen webáruházakban nézz körül...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...