2011. október 28., péntek

Dekorálj fával


Hányszor fordult már elő Veled, hogy sétáltál az erdőben és megláttál egy göcsörtös ágat, egy fatuskót, egy darab kérget és azt gondoltad "Ó milyen csodálatos! Milyen jól mutatna otthon..."
Csak nem merted hazavinni, mert hát azért mégiscsak a szép új lakásba, vagy a frissen festett nappaliba...áááá..biztos nem tetszene a férjemnek, a gyereknek, a szomszédnak...talán túl durva külsőt kölcsönözne...
Hát légy bátor! És legközelebb vidd haza ami megtetszik. Tegyél bele vagy rá gyertyát, csavarozz rá egy fogantyút vagy tekerd a szalvéta köré a kérget. 
Mi veszteni valód van? Ha mégsem mutat jól, akkor maximum eltüzelheted a kályhádban vagy kidobhatod. Egy próbát megér nem? :)
Íme pár ötlet, ami talán bátorságot adhat, hogy lásd a fa még holtában is csodálatos dekorációs elem lehet és közelebb hozza, behozza a természetet az otthonodba!












Zsuzsánál  a tegnapi bejegyzésében találtok egy képet...a utolsó, a mécsestartók...na azok tökéletesen passzolnak a sorba...azt még nézzétek meg hozzá! :)

forrás

4 megjegyzés:

Timi írta...

Nagyon jó ötlet! Köszi :o)!

Nagymamis írta...

Eredeti ötlet! Nekem is van az étkezőben egy faág.....rajta csücsül a mesemadaram....

Zsuzsa írta...

Annyira tetszik mindegyik. A tulipános visz mindent :-) Helsinkiben lakik a barátnőm és a az előszobájukat egy fa kérge díszíti (50*40 cm). Annyira hangulatossá teszi a teret....

Katalin írta...

pazar

nekem nagyon tetszik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...