2011. október 30., vasárnap

Hurkolok..nem horkolok! :)

Hát nekiugrottam....elkezdtem hurkolni a fonalat...vagyis életem első horgolt holmija jó úton van affelé, hogy valóban hordható nyakbavaló legyen belőle!
Áronkámnak lesz téli sál. Olyan édes, már most nagyon tetszik neki és el van ájulva, hogy neki milyen tuti Anyukája van, aki kézzel készít neki sálat!!! Hát nem aranyos?! Olyan hálás és lelkes...sorrol sorra nyomon követi a sál alakulását. Finom bébi fonalat vettem, nagyon kellemes a nyakban-nem bök. Erről vannak rossz emlékeim!


Kérem szépen a profi horgolókat, hogy szíveskedjenek olyan szemmel nézni, hogy abszolúte autodidakta módon, leginkább a netről tanultam.
Nagyon sok segítséget kaptam  Zsuzsától , akinek nagyon-nagyon köszönöm az igazán kimerítő és mindenre kiterjedő szaktanácsait, ajánlásait, hogy mit honnan tudok ellesni! Bőven ellátott forrásanyaggal emilekben...

Köszönöm szépen!!!



Sajnos a fonalam kevés lesz és legközelebb csak pénteken lesz piac, hogy vegyek még egy motringgal, de remélem jövő hétvégén be tudom fejezni.

Szeretnék még rojtokat is a két végére...ha kész lesz bemutatom Áronka nyakában! :)


Sapkát is szívesen horgolnék hozzá..az nagyon bonyolult,nem? A neten annyiféle van.... Nincs valakinek egyszerű (ilyen a kezdőnél is kezőbb részre) egy jó leírása? Előre is köszi!!!

7 megjegyzés:

Judit Eszter írta...

Ngayon ügyes vagy!
Tök egyszerű sapi: Csupa rövidpálca
6lsz-ből kör
1. sor: minden szembe 2 rp
2. sor : minden 2. szembe 2 rp
3. sor:minden 3. szembe 2rp..addig folytatva ezt a szaporítást amíg megfelelően bő, utána minden szembe 1rp amíg akarod.
Jó munkát!

Fróni írta...

Nagyon köszönöm!!!! Máris megpróbálom....jajj de jó...tudtam, hogy segíteni fog vki! :)) Tündér vagy! Szép napot!

MrsYarnart írta...

gyönyörű színek! és te szépen horgolsz. a sapkát én is úgy kezdem, ahogy Eszter írta. vágj bele bátran, nem nehéz :)

Zsuzsa írta...

Hűha! Ez csuda szép! Nagyon profi vagy! Büszke lehetsz magadra, hogy alig kezdtél horgolni, máris ilyen csuda dolgok kerül ki a kezed alól! Mondtam, hogy nem egy bonyolult művelet ez a horgolás! Sapka klassz leírása Barkáéknál:
http://www.barkafonal.hu/shop/blog/horgolosuli-lecke5/

Fróni írta...

Köszönöm...köszönöm...olyan arayosak vagytok! Nagyon jól haladok a sapival...voltak kétségeim...de majd ha meglesz kap egy bejegyzést! :)

Zsuzsa írta...

Barka Gabi blogján találtam ezt:

http://thelittlehousebythesea.wordpress.com/2010/06/12/moriarty-two-colour-stripey-crochet-beanie/

Névtelen írta...

air jordan
ggdb
supreme clothing
kobe 9
jordan shoes
kyrie 7
bape
bape outlet
supreme new york
steph curry shoes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...