2012. február 1., szerda

3 apróság / 3 little things


Ismét pár "apróságot" hoztam ma Nektek. 
Megtetszettek. 
Talán a legbonyolultabb van az első helyen: egy csodás patchwork. Egy kicsit a nyarat idézi ez a hatalmas dinnyeszelet...jópofa igaz?

Majd egy kiszuperált fiókot láttok fürdőszobai polcként, egy édes zöld tapétával a hátfalán...és végül ceruzatartót konzerv dobozokból- picit másként, hogy minden kéznél legyen.

Szép napot!




4 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Ó, az a dinnye szelet! A konzerves dobozra hogyan teszik rá a papírt? Szép, praktikus, de nekem nem sikerülne ilyen szépen...

Timi írta...

Nagyon jó mind a három ötlet!!!
A középső, a fiókos polc a kedvencem :o)! A ceruzatartóból nem esik ki vajon a ceruza? Gondoom összevannak ragasztva..:o)
A dinnyeszelet szerintem nem olyan bonyolult, csak jó piros anyag kell hozzá...illetve több piros anyag :o)

MrsYarnart írta...

de jópofa az a dinnyeszelet, remélem, nyárig nem felejtem el. milyen szép kis tányéralátét lehetne. a fiók alá jó ötlet a törülközőtartó!

Fróni írta...

Örülök, hogy tetszenek!

Zsuzsa: Levendulalány tud Neked tanácsot adni papír témában!

Timi: sztem nem esik ki a ceruza belőle. És biztosan össze vannak ragasztva. Nekem az tetszett, hogy nem csak simán egymás mellé állították őket. A dinnyeszelet csak Neked nem bonyesz! :)) Nekem igen!!!! :)))

MrsYarnart: nem rossz a tányéralátét ötlet! A fiók alatti törölközőtartó sztem is nagyon szuper. És a csavaron ,meg a boton kívül nem kell hozzá semmi. Ecccerűdenacccerű! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...