2011. december 18., vasárnap

Mézeskalács szív vidéki stílusban


Mézeskalácsot sütöttünk Áronkámmal! Sok kis picikét, amiket majd akkor mutatok meg, ha már megkapták az ünnepnek megfelelő "köntöst".

Most a nagy szívet hoztam el Nektek, ami egy teljesen natúr szív, amin végigfűztem egy egyszerű piros-fehér kockás szalagot.

Ugye aranyos lett? Nekünk nagyon tetszik, úgyhogy majd vmi méltó helyet kell neki keresnünk! És szerintem nem csak karácsonyra maradhat kint...







10 megjegyzés:

éva white vintage írta...

bele haraphatók?:)

Zsuzsa írta...

Juj, de szép! Egész évbe dísz e lehet az ajtótoknak :-)

Erdős Éva írta...

Hagyd csak kint nyugodtan, mindenki csodálja csak meg, aki betér Hozzád!

Mammka írta...

Mesés lett!!!!A lukakat sütés után fúrtad bele .ugye?

Nagymamis írta...

Gyönyörű szép! Nagyon ügyesek voltatok Áronnal! Szerintem is dísze lehet az otthonotoknak.....az év bármely szakában.

orssi írta...

Nagyon aranyos!

Györgyi írta...

Gratulálok. Gyönyörű lett! Meghajlok nagyságod előtt.

Fróni írta...

Köszönöm Lányok! Élőben higgyétek el még szebb...a kérdésekre válaszolva: abszolút ehető! A receptet Palócprovance oldaláról (http://palocprovence.blogspot.com/2008/12/mzeskalcs-1-avagy-rgtn-puha-karcsonyi.html) szedtem le és bátran mondhatom: nagyn finom és tényleg azonnal fogyasztható! Tökéletes mézeskalács enni is és díszítésnek is!A lukakat sütés előtt már belefúrtam, amikor kisült és teljesen kihült, akkor egy bambuszpálcikával óvatosan kitágítottam. A szalagot egy mini biztostűre tűztem, mert persze zsákvarró tűt égen-földön nem találtam...aztán óvatosan elkezdtem átfűzögetni: türelemjáték, de megéri! :)

Ari írta...

Ez nagyon szuper! Ilyet én is csinálok:)

BORI írta...

Nagyon helyeske lett a szív!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...