2011. december 28., szerda

Téli álom


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem most jön a tél nyugis része...kezdődik a karácsonyt megelőző igen aktív időszak után a január csendes, punnyadós, semmiavilágonnemtörténik szakasza. Szeretem, hogy ilyenkor van időm olvasni, nem kell a kertbe menni, szeretek bekucorogni a fotelba egy csésze forró teával. Álmodozni, elmélázni, gondolkodni. Talán még arra is lesz idő, hogy még egy kicsit kézimunkázzak is? Jó lenne...

Meg kell pihenni egy kicsit. Muszáj. Már többször leírtam, hogy nehezen viselem a rohanó világot, pedig aki ismer személyesen, az tudja, hogy azért tudok "pörögni"! :) De most valahogy nagyon várom ezt az időt...január végén lesz Anyukám szülinapja...szeretnék valami szépet varrni neki. Még gyűjtöm az ötleteket. Januárban nem szoktam szabira menni, úgyhogy minden nap munka és persze kezdődik majd az iskola is megint, tehát unalmasan semmiképpen nem fog eltelni az esztendő első hónapja, csak remélem csendesebben.

Szilveszterkor nem szoktunk bulizni járni...bevallom sosem értettem, hogy minek kellene annyira örülnöm, hogy egész éjjel bulizzak, igyak? Persze voltunk mi is már szilveszteri buliban, de olyan mély nyomokat nem hagyott bennem, hogy elkötelezetten minden szilveszterkor este nekiinduljak egy üveg pezsgővel a zsebemben...nem is szeretem a pezsgőt, max. az édeset, de csak egy picit. Volt, hogy Tokajit bontottunk éjfélkor (eretnekség?) :))

Otthon leszünk és finomakat eszünk, nézzük a kabarét (ha lesz vmi jó), beszélgetünk, társasozunk...együtt leszünk.

Csupán abban bízom minden évben, hogy a következő év jobb lesz, mint az előző. Ez nem egy politikai véleményt nyilvánító blog, bár véleményem van, nem itt fogom leírni. 

Remélem azért megjön a hó is! :) 
Mert hát a tél az legyen tél! Most essen a hó és ne augusztusban igaz? :)

 Kívánok Nektek szépséges, fehér, tiszta napokat az év utolsó napjaira : kívül-belül egyaránt!





7 megjegyzés:

Timi írta...

Jó volt olvasni a soraidat...
Valóban nyugisabb időszak a január...főleg ha hagyunk magunknak időt a pihenésre :o)
Én is vidám napokat kívánok neked!!!
És persze havat :o)!

Monika írta...

Hmmm,milyen mesés hófedte képet hoztál!!!!!Szeretem az ilyen hósipkás asztalokat!
Pihenjél, kucorodjál, én is igyekszem....

Fróni írta...

Köszönöm Lányok! Timi, azt hiszem Hozzád is még sürübben betérek, mert olyan csodás dolgokat készítesz...inspiráció kell az ajándékhoz. :)
Mammka, Hozzád pedig megyek, mert szeretnék egy szép idézet gyüjteményt is ajándékozni Anyumnak...köszi, hogy vagytok! :)

Zsuzsa írta...

A szilvesztert én sem szeretem, ugyanolyan nap, mint a többi. Bármelyik nap alkalmas a visszanézésre, értékelésre (születésnap, iskolakezdés...). Idén az ifisekkel együtt leszünk, éjfélkor istentiszteletre megyünk, úrvacsorázunk és mindenki megy haza. Ennyit bírok el buli szintjén :-) Jó pihenést, társasozást, szánkózást!

Erika írta...

Szívemből szóltál!!

Monika írta...

Fróni: ♥
Elvihetem a hó-szívecskés képet?
Köszönöm!

Fróni írta...

:)) Zsuzsa: remélem tudunk szánkózni!!!
Erika: örülök! :)
Mammka: hát persze! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...