2011. június 8., szerda

Szerelem, Levendula, Provance

Luberon, egy igazi provance-i település, amelyről a neten csak a Kastély Hotelt láttam mindenfelé...de azért vannak itt más gyöngyszemek is. Pillantsatok be Velem ebbe a hotelbe és merítsetek ötleteket!




Itt jól esne egy finom reggeli...


...főleg ha házi készítésű lekvárt és friss gyümölcsöt adnak!


Igazi romantikus fészek...


... ahová jó bebújni. Finom anyagok, szolíd színek.


Lányok! Ilyent mi is tudunk hímezni igaz? :)


Minden természetközeli, hát nem kellemes?


A levendula csodálatos színe itt is megjelenik.


Észrevettétek a függönyt tartó szíveket? Ugye nem rossz ötlet?


Csodaszép nem?




2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nekem az borzasztóan tetszik a francia vidéki stílusban,hogy innen messziről úgy tűnik nem akar mindenáron valamilyen lenni.Nem cuki, nem countrys, nem habos, CSAK SZÉP, úgy ahogy van. Önmagukban szép tárgyak, szép színek, amit hagynak érvényesülni. Mindig elnézem, hogy mennyire nem jellemző a térkő, megelégszenek a kavicsos bejáróval. Ha nekik jó, nekünk miért nem? Annyira elbonyolítjuk az életünket vélt problémákkal. Nemrég egy építész honlapon bemutattak egy házat, ami két ütemben fog teljesn elkészülni egy 5 tagú családnak. Az egyik hozzászóló nem értette, hogy hogyan fog elférni itt 5 ember, amikor van egy nappali, egy szülői háló, és két szoba. Nem is értettem miről beszél, pedig lehet, hogy ő is egy két szobás társasházi lakásban nőtt fel. Nagyon vissza kellene térni a minket körülvevő valóság igazi érzékeléséhez, mert ha nem tudjuk kik vagyunk, azt se fogjuk tudni mi is a fontos, merre kellene haladnunk.

Fróni írta...

Teljesen egyetértek Veled! Egyszerűen nagyszerű a szó legszorosabb értelmében. Ebben rejlik a bája. A Jó Isten is olyan egyszerű szépségeket teremtett: az ember az, aki azokat meg akarja változtatni és túl akarja bonyolítani. Nem szabadna a gyökerektől elszakadni és megtagadni azokat - ez sztem az életünk minden területére igaz kellene, hogy legyen. De hát rajtunk áll nem? A mi életünket csak mi élhetjük - szabad akaratunk van: éljük hát egyszerűen és nagyszerűen! :) Köszönöm, hogy megosztottad Velünk a véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...