2011. június 20., hétfő

Strandoljunk a gyerkőcökkel!



Végre itt a nyár! Itt a szünidő és itt a strandidő. Összeszedtem pár szuper képet, amik ugyan nem a magyar tenger partján készültek, de ötleteket adhatnak. Másrészt nagyon szépek, és vannak köztük általunk is megvalósíthatók. A bútorokhoz főleg ügyes kezű apukák jelentkezzenek, a szép párnákhoz ügyesen varró anyukák vagy nagymamik! :)




Ezt az udvaron is fel tudjuk állítani és egyből strand hangulat lesz.







Nagy ho-ho-ho-horgászok.





Hát nem aranyosak?


A bárpult...nagggyon komoly! :)


Szerintem az itt látható dolgok egy részét a hétköznapokban is tudjuk használni ill. bizonyos ötletek felhasználhatók egy nyári szülinapi party megrendezésekor is. Egyébként a weboldal, ahol ezeket találtam kiírja magyarul is az árakat és meglepően nem horrorisztikusan drágák. Hogy lehet-e rendelni azt nem tudom, mert annyira nem mélyedtem bele, de akit érdekel, alul a forrásnál megtalálja és megnézheti.


És még valami: egy rövid kis videót is nézzetek meg Velem. Garantáltan az is megérti, aki nem tud angolul...csupán egy aranyos ötlet egy strand partyra vagy egy szülinapi partyra. Talán az a gyerkőc is megeszi így a gyümölcsöt, aki egyébként a tálon hozzá sem nyúlna...



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...