2011. június 6., hétfő

Példaképek

"Minden ugyanarra vezethető vissza: a gyerekekre és a virágokra - ők jelképezik az életet, az élet továbbadását... Azt hiszem, az élet tulajdonképpen tényleg bennük testesül meg: a gyerekekben és a virágokban." (Audrey Hepburn)


Vladimir Volegov


Fontosak a példaképek, de átalakultak az értékrendek és nem csak a fiataloknál…erről olvashattok eleget a médiában - Én nem ragozom tovább. Azt szeretném, ha ez az oldal pozitív kisugárzással bírna…

Ezért álljon itt egyszerűen pár olyan hölgy képe, akiket Én példaképemnek tekintek és/vagy nagyra becsülöm őket. Olyan jó időnként erőt meríteni a kitartásukból, az elkötelezettségükből, a sokszor mindent elsöprő tenni akarásukból és főleg a belőlük áradó Szeretetből! Az élet más-más területén bizonyítottak/bizonyítanak, mégis olyan kisugárzásuk van, amelyet legalább egy picit szeretnénk a magunkénak is érezni, nem?

Tanulnunk kell másoktól, követni a példájukat, beilleszteni a tanultakat a magunk kis világába, mert az igazi önkifejezés csak az elődeinktől tanultak által valósulhat meg. Magunknak is példát kell mutatnuk a gyermekeinek, de ha állandóan csak az „önmegvalósítással” vagyunk elfoglalva, akkor nem lehetünk sikeresek és majd példaképek.
Hangsúlyozom, ez az Én véleményem.

Bizonyára Nektek is vannak példaképeitek, olyan nők, akik utat mutathatnak nekünk. Ez a „lista” nem teljes és bízom benne, hogy folyamatosan bővíthetem! J Várom az észrevételeket, véleményeket!

A képek között ugyan nem szerepel, de véletlenül sem szeretném kifelejteni a sorból az Én drága Édesanyámat, aki mindenhol, minden körülmények között kiállt és kiáll mellettem és akitől a mai napig olyan sok szeretetet és törődést kapok, hogy ezért nem lehetek elég hálás neki! Bízom benne, hogy a Jó Isten még sokáig megtartja Őt erőben, egészségben!


Mária, Jézus anyja



Teréz anya


Audrey Hepburn


Diana hercegnő


Prof. Dr. Bagdy Emőke


Miklósa Erika


Sebestyén Márta


1 megjegyzés:

Katalin írta...

csodálatos

köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondolataidat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...